Ontspanningsmassages

Indiase hoofdmassage met een voetreflex massage

De Indiase hoofdmassage is een ontspannende massage van schouders, nek en hoofdhuid. Het neemt blokkades weg en activeert de energie in het lichaam. Wanneer voeten bij voetreflex langzaam worden verwarmd door drukpunt massage, wordt het bloed in hoofd, buik en benen geleidelijk afgeleid. Daarna stroomt het vervolgens beter in de periferieën, verbetert tegelijk de bloedcirculatie. Twee massages in één, dubbel ontspanning, dubbel genieten

Aromatische lichaamsmassage

De aanraking bij aroma massage is veel lichter dan bij traditionele massages en is minder gericht op de specifieke spieren, maar meer op u lichaam. Het is een aangename massage die ook helpt om via de huid (massage), en ons reukorgaan (verdamping), lichaam en geest weer in evenwicht te brengen. Deze oliën, ook wel etherische of essentiële oliën genoemd, kunnen stimulerend, ontspannend en/of regulerend werken.

Tuina rug en welness massage 

Tui Na (spreek uit als twie-na) is de voorloper van Shiatsu en vindt zijn oorsprong in China. Het verschil met de westerse massage technieken is dat Tuina massage werkt met een eeuwenoud energie systeem waarbij meridianen en energiebanen, een grote rol spelen. Tuina heeft een positief effect op spieren en gewrichten, maar ook op een diepere laag waar onze levensenergie stroomt. Bij Tuina geef ik druk uit op meridianen en op speciale punten daarvan. Tuina is vooral van toepassing bij rugklachten, stress gerelateerde klachten en ondersteunt onze afweer en het immuunsysteem.

Klassieke lichaamsmassage

Naast een ontspannend effect is er bij klassieke massage meer aandacht om spieren te activeren of te sederen.  Een goede massage zorgt o.a. voor het bevorderen van de bloedsomloop, de spierfunctie en het afvoeren van de afvalstoffen.

Hotstone massage

Hotstone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, warmtetherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtegang “Geest, Ziel en Lichaam zijn één”. Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam. Tijdens de massage wordt met handen en met stenen gemasseerd.  Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfestromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden hierdoor makkelijker opgelost.

Warm Waterkussen Massage

Tijdens deze massage mag jij jezelf toestaan om je mee te laten nemen op het ritme van de massage en de warmte van de waterkussens. De kussens, die heerlijk zijn verwarmd met water van 37 tot 40 graden, geven direct ontspanning en warmt de spieren op. Deze massage is geschikt voor jong en oud, maar vooral voor mensen die moeilijk op hun buik kunnen liggen, bv. wanneer je spier en gewrichtsklachten hebt of wanneer je zwanger bent.

Het kussen draagt bij aan een diepe werking van de massage. Het zachte schommelen en warmte zorgen voor stimulering van de stofwisseling, afvalstoffen af te voeren en de doorbloeding te stimuleren. Spieren en zenuwen kunnen optimaal ontspannen.

 

  • De duur van de bovenstaande ontspanningsmassages zijn 60 minuten.
  • De kosten van één massage is € 60,00
  • In overleg kan de massage verlengd worden naar 90 minuten. De verlengde massage kost € 80,00
  • Vanaf 1 januari 2024 blijft een ontspanningsmassage €60,00

Geschenkbon en strippenkaart

Wilt u een massage cadeau geven? In mijn praktijk zijn geschenkbonnen verkrijgbaar. Ze kunnen ingeleverd worden als een korting op een massage en/of vergoeding van de gehele massage. Dit is afhankelijk van het bedrag. Geschenkbonnen zijn verkrijgbaar vanaf €10,00.

Wil je voordelig meerdere keren komen voor een massage? Maak dan gebruik van een strippenkaart. Een strippenkaart kost je € 300,00.  Je betaalt voor 5 massages, maar je krijgt er 6 aangeboden. De strippenkaart is maximaal een jaar geldig en mag door maximaal 2 personen gebruikt worden. 

  • Ontspanningsmassage, strippenkaart en geschenkbonnen dienen direct betaald te worden en kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Reacties zijn gesloten.