Restklachten en protocol Covid-19

Restklachten bij Covid-19

Het doet mij goed dat ik weer aan de slag kan in mijn praktijk. Laten we hopen dat de periode van lockdown achter ons komt te liggen. Tijdens de lockdown heb ik allesbehalve stilgezeten. Juist nu was het tijd om mij meer te verdiepen in de restklachten bij Covid-19. Vooral (jonge) mensen die thuis uitzieken om te herstellen van covid-19) ervaren veel restklachten.  Hierbij valt o.a. te denken aan blijvende vermoeidheid, reukverlies en concentratieverlies. Juist met voeding, suppletie en voetreflex kun je hier grote winst maken. Wil je meer weten, dan kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Protocol covid-19

Voor jou en mijn gezondheid vind ik het volgend belangrijk om te vragen:

 • Is er sprake van Corona bij jezelf in de afgelopen 14 dagen?
 • Zijn er huisgenoten/gezinsleden die de afgelopen 14 dagen te maken hebben gehad met Corona?
 • Is er sprake van verkoudheid of koorts (meer dan 38⁰C)?
 • Zijn er huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

Indien op 1 van deze vragen het antwoord ’ja’ is, dan stel ik de behandeling nog even uit.

Vraag van de dag #19 | Kunt u de richtlijnen van het protocol ...Overleg wanneer u woonachtig bent in een woon of zorginstelling, en bij de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn en gevoel van benauwdheid.

 • Is er een afspraak gemaakt, maar heb je ondertussen toch last van een van de bovenstaande klachten, neem dan contact met mij op om deze te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze wel of niet tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

 

 

Bij bezoek houdt dan rekening met het volgende:

 • Kom precies op tijd op je afspraak.
 • Er worden geen handen geschud.
 • We bewaren zo goed mogelijk afstand.
 • Tijdens jouw bezoek draag ik een mondkapje.
 • Je wordt gevraagd om zelf een mondkapje te dragen. Mocht het hinderlijk zijn tijdens de behandeling dat vraag ik je even het mondkapje af te zetten.
 • Na het consult/behandeling reinig ik de oppervlakten en wordt de praktijkruimte gelucht.

Met elkaar krijgen we het virus onder controle 

Reacties zijn gesloten.