Ontspanningsmassages

Indiase hoofdmassage met een voetreflex massage

De Indiase hoofdmassage is een ontspannende massage van schouders, nek en hoofdhuid. Het neemt blokkades weg en activeert de energie in het lichaam. Wanneer voeten bij voetreflex langzaam worden verwarmd door drukpunt massage, wordt het bloed in hoofd, buik en benen geleidelijk afgeleid. Daarna stroomt het vervolgens beter in de periferieën, verbetert tegelijk de bloedcirculatie. Twee massages in één, dubbel ontspanning, dubbel genieten

Aromatische lichaamsmassage

De aanraking bij aroma massage is veel lichter dan bij traditionele massages en is minder gericht op de specifieke spieren, maar meer op u lichaam. Het is een aangename massage die ook helpt om via de huid (massage), en ons reukorgaan (verdamping), lichaam en geest weer in evenwicht te brengen. Deze oliën, ook wel etherische of essentiële oliën genoemd, kunnen stimulerend, ontspannend en/of regulerend werken.

Klassieke lichaamsmassage

Een klassieke lichaamsmassage is een ontspannende lichaamsmassage die erop gericht is de fysieke conditie te verbeteren en te stimuleren. Naast een ontspannend effect is er bij klassieke massage meer aandacht om spieren te activeren of te sederen.  Een goede massage zorgt o.a. voor het bevorderen van de bloedsomloop, de spierfunctie en het afvoeren van de afvalstoffen.

Rozenkwarts massage

Rozenkwarts massage is een massage waarbij gebruikt gemaakt wordt van rozenolie en rozenkwarts edelstenen. Eeuwenlang is de roos zeer gewaardeerd door vele culturen, niet alleen voor haar schoonheid en parfum, maar ook zijn diepe helende eigenschappen. Rozen olie is opwekkend, harmoniserend en bekend om zijn helende en antibacteriële eigenschappen.

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het is het belangrijkste kristal voor het hart en hartchakra dat u de ware essentie van liefde leert. Het zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Het is kalmerend, geruststellend en helpt bij trauma’s.

Hotstone been en voetmassage

Meer informatie vanaf 1 mei 2019

  • De duur van de bovenstaande ontspanningsmassage is 75 minuten.
  • De kosten van één massage is € 55,00

Geschenkbon en strippenkaart

Wilt u een massage cadeau geven? In mijn praktijk zijn geschenkbonnen verkrijgbaar. Ze kunnen ingeleverd worden als een korting op een massage en/of vergoeding van de gehele massage. Dit is afhankelijk van het bedrag. Geschenkbonnen zijn verkrijgbaar vanaf €10,00.

Wilt u voordelig meerdere keren komen voor een massage? Maak dan gebruik van een strippenkaart. Een strippenkaart kost u € 275,00 in plaats van € 330,00. U betaalt dus voor 5 massages, maar u krijgt er 6 aangeboden. De strippenkaart is maximaal een jaar geldig.

  • Ontspanningsmassage, strippenkaart en geschenkbonnen dienen contant betaald te worden en kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Reacties zijn gesloten.