Ontspanningsmassages

Indiase hoofdmassage met een voetreflex massage

De Indiase hoofdmassage is een ontspannende massage van schouders, nek en hoofdhuid. Het neemt blokkades weg en activeert de energie in het lichaam. Wanneer voeten bij voetreflex langzaam worden verwarmd door drukpunt massage, wordt het bloed in hoofd, buik en benen geleidelijk afgeleid. Daarna stroomt het vervolgens beter in de periferieën, verbetert tegelijk de bloedcirculatie. Twee massages in één, dubbel ontspanning, dubbel genieten

Aromatische lichaamsmassage

De aanraking bij aroma massage is veel lichter dan bij traditionele massages en is minder gericht op de specifieke spieren, maar meer op u lichaam. Het is een aangename massage die ook helpt om via de huid (massage), en ons reukorgaan (verdamping), lichaam en geest weer in evenwicht te brengen. Deze oliën, ook wel etherische of essentiële oliën genoemd, kunnen stimulerend, ontspannend en/of regulerend werken.

Klassieke lichaamsmassage

Naast een ontspannend effect is er bij klassieke massage meer aandacht om spieren te activeren of te sederen.  Een goede massage zorgt o.a. voor het bevorderen van de bloedsomloop, de spierfunctie en het afvoeren van de afvalstoffen.

Hotstone massage

Hotstone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, warmtetherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtegang “Geest, Ziel en Lichaam zijn één”. Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam. Tijdens de massage wordt met handen en met stenen gemasseerd.  Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfestromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden hierdoor makkelijker opgelost.

  • De duur van de bovenstaande ontspanningsmassages zijn 60 minuten.
  • De kosten van één massage is € 55,00
  • Vanaf 1 januari 2021 kost één massage €57,50

Geschenkbon en strippenkaart

Wilt u een massage cadeau geven? In mijn praktijk zijn geschenkbonnen verkrijgbaar. Ze kunnen ingeleverd worden als een korting op een massage en/of vergoeding van de gehele massage. Dit is afhankelijk van het bedrag. Geschenkbonnen zijn verkrijgbaar vanaf €10,00.

Wilt u voordelig meerdere keren komen voor een massage? Maak dan gebruik van een strippenkaart. Een strippenkaart kost u € 275,00 in plaats van € 330,00. U betaalt dus voor 5 massages, maar u krijgt er 6 aangeboden. De strippenkaart is maximaal een jaar geldig. Voor 2021 is de prijs van strippenkaart 287,50.

  • Ontspanningsmassage, strippenkaart en geschenkbonnen dienen direct betaald te worden en kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Reacties zijn gesloten.