Najaarsactie 2019

 

Een prachtige actie om kennis te maken met mijn praktijk of om gewoon even te genieten. Met deze actie is het mogelijk.

Voetreflex plus of Indiase hoofdmassage (50 min) €30,00

Klankschaal, voetbad met etherisch olie en voetreflexplus (75 min) €42,50

Combinatie Indiase hoofdmassage/voetreflexplus (75min) €42,50

10% korting op 60 minuten hotstone massage

 

Indiase hoofdmassage is een massage van hoof, nek en schoudergebeid. Stress, hoofdpijn en spanning wordt vastgehouden in dit gebied. Dit wordt ook wel blokkades genoemd. Deze blokkades opheffen door ze te masseren zorgt voor directe ontspanning.

Voetreflex plus is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetreflex. Het is een andere methode voetreflex dan de gebruikelijke westerse voetreflex. De Chinezen combineren namelijk de reflexzones met de meridiaanbanen en acupunctuurpunten. Ze masseren het onderbeen en de knieën altijd mee waardoor er een hele goede doorstroming op gang komt en het effect van de voetreflex behandeling vele malen groter wordt.

Klankschalen, ons lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water, ongeveer 70%. Hierdoor worden trillingen en geluid door ons lichaam geleid. Geluid is klank en trilling. Het geluid kunnen we horen en de trillingen kunnen wij voelen. Klankschalen zijn er met name op gericht om opgehoopte spanning (emoties) uit het lichaam te trillen, waardoor het lichaam zich weer volledig kan ontspannen. Hotstone massage

Wegens succes herhaal ik deze actie nu met 10% korting. In plaats van €55,00 betaal je nu €49,50 voor 60 minuten hotstone massage.

 
De actie is geldig in de maanden september, oktober en november 2019
Deelnemen kan alleen via opgave.
Deze actie kan niet gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.